Η ομορφιά του τοπίου, ο θαλασσινός αέρας και τα νεοκλασικά αρχοντικά της δίνουν ένα διαφορετικό αίσθημα στον επισκέπτη. Η Πόλη αναφέρεται απο τον Αριστοτέλη, τον Πλούταρχο, τον Στράβωνα και πολλούς άλλους αρχαίους συγγραφείς. Αυτοκράτορες και στρατηγοί, Ρωμαίοι και Βυζαντινοί, έμειναν εδώ ηια θεραπεία και ανάπαυση, χτίζοντας θέατρα και ξενώνες, για να γίνεται όσο το συνατόν πιο ευχάριστη η διαμονή τους.Η σύγχρονη πόλη είναι χτισμένη σαν συνεχεια της αρχαίας με οργανωμένη υποδομή για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Τα Λουτρά Αιδηψού βρίσκονται μόλις δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα και τρεισήμισι από τη Θεσσαλονίκη, υπολογίζοντας και τη διαδρομή με τα αντίστοιχα φέρυ-μπόουτ ( Αρκίτσα – Αιδηψός και Γλύφα – Αγιόκαμπος ).

 

Εάν επιλέξετε την οδική πρόσβαση μέσω Χαλκίδας, θα απολαύσετε μία υπέροχη διαδρομή διαμέσου κατάφυτων βουνών, καταπράσινων κοιλάδων και θα σας μείνει αλησμόνητο το πέρασμα δίπλα από το ποτάμι του Κηρέα με τα θεόρατα πλατάνια, κοντά στον Αγιο Ιωάννη το Ρώσσο. Σήμερα γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια για να ξαναβρεί η Λουτρόπολη την αίγλη και τη θέση που της αξίζει στο χάρτη του τουρισμού.

 

Το δώρο του Θεού στην περιοχή είναι τα θερμά και ιαματικά νερά που αναβλύζουν από τα έγκατα της γης. Οι υπέροχες και πεντακάθαρες ακρογιαλιές προσφέρουν απόλαυση στους λουόμενους. Οι επαγγελματίες με τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία προσφέρουν ό,τι μπορεί κανείς να επιθυμήσει.

Διεύθυνση Ξενοδοχείου

Ερμού 25, Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας

Ταχυδρομικός Κώδικας: 34300

Τηλέφωνα Ξενοδοχείου: 22260-22081

Τηλέφωνα Ξενοδοχείου: 22260-22204

Είμαστε στην διαθεσή σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε το γρηγορότερο δυνατόν με την εμπειρία χρόνων που διαθέτει το προσωπικό μας.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

ΚΤΕΛ Αιδηψού: 22260-22250

ΚΤΕΛ Αθήνας: 210-8317153 και 210-8317163

FERRY BOAT Αιδηψού-Αρκίτσας: 22260-23330

FERRY BOAT Αρκίτσας-Αιδηψού: 22330-91868

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε εποικοινωνήστε με ένα απο τα τηλέφωνα για τις ώρες δρομολογίων των Ferry Boat.

Πως Θα Ερθετε

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ: Από Εθνική οδό Αθήνας - Λαμίας μέσω πορθμείου Αρκίτσας (φέρρυ μπόουτ) στα 150χιλ. Σύνολο διαδρομής 2 ώρες.

Από Αθήνα μέσω Χαλκίδος (οδικώς) 180χιλ. Σύνολο διαδρομής 3 ώρες.

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθήνας μέσω πορθμείου Γλύφας (φέρυ μπόουτ) στο 250 χιλ. Σύνολο διαδρομής 3 ώρες.